Tegn grænser og placer kortnåle i appen

For dig, der endnu ikke har oprettet en konto og ønsker at tilføje en områdegrænse for Mit Jagtområde:

1. Tryk på Administrer jagtområde i menuen til højre i appen

2. Tryk på Opret områdegrænse

Til dig, der allerede har en konto:

1. Vælg jagtområde i menuen til venstre i appen

2. Tryk på Administrer jagtområde i menuen til højre i appen

3. Tryk på Rediger/Opret områdegrænse

Zoom ind på dit jagtområde på kortet. Placer grænserne for jagtområdet ved at trykke på (+) i midten længst nede, træk derefter kortet, så trådkorset sigter mod et hjørne i jagtområdet. Gentag dette, indtil jagtområdet er korrekt afgrænset.

Vil du placere en kortnål på din jagtmark i appen? Følg nedenstående trin.

1. Vælg jagtområde i menuen til venstre i appen

2. Tryk på den blå (+)-knap nederst i venstre hjørne på kortet

3. Vælg Kortnål

4. Tryk på kortet for at placere kortnålen det ønskede sted

5. Tryk på Næste for at vælge type af kortnål, navn m.m.

6. Tryk på Klar

Vil du dele dit jagtområde? Læs mere om det her