Hvad kan jeg gøre, for at appen bruger mindre batteristrøm?

WeHunt bruger mest batteristrøm, når man kigger på appen. Hvis du vil spare batteristrøm, kan du for eksempel slukke telefonen, når den ikke er i brug, reducere lysstyrken på skærmen eller slukke funktioner, der ikke anvendes.

I menuen til venstre i appen kan du under dit navn slå Strømstyring til. Funktionen har blandt andet "anstand per automatik" under en påbegyndt jagt, hvilket betyder, at der spares batteristrøm, når man sidder på anstand.