Hvordan tilføjer jeg et Burrel vildtkamera?

På iPhone:

1.    Åbn WeHunt-appen.

2.    Log på med din e-mailadresse og adgangskode.

3.    Gå ind i menuen i øverste venstre hjørne.

4.    Vælg jagtområde.

5.    Tryk på den blå plusknap (+).

6.    Tryk på Kortnål, og placer kortnålen dér, hvor du ønsker at den skal sidde.

7.    Tryk på Næste.

8.    Vælg kortnålen Kamera.

9.    Her kan du tilføje et billede, navngive dit kamera og tilføje eventuelle noter, hvis du vil.

10.    Tryk på Konfigurer e-mail.

11.    Vælg derefter, om du vil aktivere notifikationer, dele billeder med dit jagthold og vise billeder i chatfunktionen eller ej

12.    Tryk på Klar.

Android

1.    Åbn WeHunt-appen.

2.    Log på med din e-mailadresse og adgangskode.

3.    Vælg jagtområde.

4.    Tryk på den blå plusknap (+).

5.    Tryk på Kortnål.

6.    Placer kortnålen dér, hvor du ønsker at den skal sidde, og tryk på Næste.

7.    Vælg kortnålen Kamera.

8.    Her kan du navngive dit kamera og tilføje eventuelle noter, hvis du vil.

9.    Tryk på Konfigurer e-mail.

10.   Vælg derefter, om du vil aktivere notifikationer, dele billeder med dit jagthold og vise billeder i chatfunktionen eller ej

11.    Tryk på Klar.

Indstil dit vildtkamera til at sende billeder til den e-mailadresse, der vises under "Mail". Fremgangsmåden for dette varierer på forskellige vildtkameraer. Du kan finde yderligere instruktioner i manualen til dit vildtkamera. Vi videresender automatisk alle billeder fra dit vildtkamera til WeHunt-appen, hvor de samles ét sted og kan deles med dine jagtkammerater.