WeHunt GPS Plus – Information

WeHunt GPS Plus er en 100 % svensk fremstillet GPS med lang batterilevetid, trådløs opladning og ekstern antenne for endnu bedre dækning.

Introduktion

• Ubegrænset rækkevidde i EU/EØS med GSM-dækning øger sikkerheden.
  • Enkel og problemfri installation, alle indstillinger af din WeHunt GPS Plus sker direkte i appen.
  • Enheden er helt vandtæt (IP67-klassificeret), og indersiden er indstøbt i silikone og har et robust kabinet, der gør den meget holdbar.
  • Batteritid: Jagtintervaller – op til 72 timer, strømstyring – op til 120 timer.
  • Smart opkaldsfunktion, så du kan lytte til hunden.
  • Opdateringshastighed fra 5 sekunder.
  • Ekstern antenne – designet med et teflonbelagt stålkabel – for endnu bedre dækning.
  • Leveres med fabriksmonteret M2M SIM-kort, der automatisk vælger den bedste tilgængelige operatør, der hvor hunden befinder sig.
  • Hvis enheden kommer uden for dækning, har den mulighed for at gemme positionsdata i buffer, hvilket giver dig mulighed for bagefter at se, hvor hunden har været, selv uden GSM-dækning.
  • Med en indbygget UHF-sender har du altid en ekstra forsikring, hvis din hund skulle stikke af.
  • Enhedens position kan nemt deles med de øvrige jagtdeltagere i WeHunt.
  • Vægt: 182 gram.
  • Induktionsoplader og halsbånd medfølger.

GPS-abonnementet inkluderer ubegrænset datatrafik 365 dage om året og WeHunt Premium med kort over hele Norden og en række ekstra funktioner til en mere sikker, nemmere og sjovere jagt.

Funktioner

Sporing via GPRS – Enheden kommunikerer med WeHunt via internettet og kan derfor ses i din telefon uanset afstanden mellem dig og hunden

Kompatibel med Garmin – Du kan se din Garmin-pejleenhed og din WeHunt GPS Plus i WeHunt

Tænd/sluk-knap – Sluk din GPS, når den ikke er i brug

Aflytning – Ring op og lyt til din hund

Justerbart sendeinterval – Jagtinterval på 5 sekunder og strømstyring på 1 minut

Standindikator – Ikonet på kortet ændres, når GPS'en har bevæget sig inden for en radius på 15 meter i 30 sekunder

Statusoplysninger – Med 5-sekunders intervaller får du løbende oplysninger om enhedens GSM- og GPS-dækning med push-meddelelser i appen

Del enhedens position under jagten – Enhedens position kan let deles med de andre jagtdeltagere

Sporlængde – 10 min., 60 min., 6h, 12h, 24h, 48h

Symbolfarve – Skift farve på symboler og spor

GeoFence – En alarm aktiveres på din telefon, når GPS'en forlader det valgte område

Specifikationer

Enhed:

– GPS

– GSM 850/900/1800/1900 MHz

– UHF-radiosender

Størrelse: 79 mm x 45 mm x 35 mm

Vægt: 182 gram

Fugttæthed: Kapslingsklasse IP67

Systemkrav: Smartphone, tablet eller computer

Dataoverførsel: GPRS

Batteri:

Lithium-ion-batteri, genopladeligt

– 5 sek.: Op til 3 døgn (72 t)

– 1 min.: Op til 5 døgn (120 t)

– Nødtilstand (UHF): Op til 2,5 døgn (60 t)

Opladning: Induktionsopladning

UHF-kanaler: 200 kanaler