For at fjerne et medlem af jagtkonsortiet skal man være administrator for jagtområdet. Administratoren er som regel den, der har oprettet området. Hvis administratorrollen skal flyttes til en anden konto, bedes du kontakte support@wehuntapp.com

Sådan gør man via appen:
Vælg det aktuelle jagtområde i menuen til venstre i appen. Tryk derefter på Administrer i menuen til højre.

Android:
Vælg Skift i øverste højre hjørne og derefter papirkurven ved det navn, du vil slette.

iPhone:
Vælg det røde symbol foran det navn, du vil slette, og tryk derefter på Fjern.