1. Tryk på det pågældende jagtområde i menuen til venstre i appen
2. Vælg Administrer jagtområder i menuen til højre i appen
3. Tryk på Forlad jagtområde længst nede i menuen


Hvis du står som administrator af jagtområdet, vil jagtområdet i stedet blive slettet. Hvis en anden ønsker at beholde området, skal rollen som administrator af jagtområdet overføres til et andet medlem. Kontakt support@wehuntapp.com for at få hjælp.