My.wehuntapp.com er en webbaseret tjeneste, hvor du som bruger blandt andet kan administrere dine kontooplysninger samt oprette og redigere jagtområder med såter, forbudte områder og kortnåle. I kortværktøjet kan du også uploade fælles dokumenter vedrørende jagtområdet, såsom mødereferater og sæsonens tildeling. Du kan også administrere udskrifter af dit jagtområde og udskrive i formaterne A4-A0.

Du kan tilføje vildtkameraer for dit jagtområde for at se billeder via appen, når du ønsker det.

my.wehuntapp.com finder du også en kalender, hvor du kan oprette jagter og planlægge fælles aktiviteter på jagtområdet, såsom rydning af området ved jagtposter og optællinger.

Du finder også vores populære spil Vildsvinspasset og Elgbanen, hvis du har lyst til at skyde med tastaturet.

På fanen WeHunt Pro kan du købe eller forlænge et abonnement og læse om fordelene ved WeHunt Pro.