1. Log på my.wehuntapp.com med din WeHunt-konto, og klik på Jagtområder i menuen til venstre.

2. Vælg det ønskede jagtområde i menuen til venstre, og klik på Udskriv.

3. Vælg, hvilket format og hvilken størrelse kortet skal udskrives i. Kortet tilpasses automatisk til udskriften, så du skal ikke flytte på kortet for at få det bedste resultat.

4. Klik derefter på Udskriv.

5. Nu åbnes browserens egen udskrivningsfunktion. Sørg for, at du har valgt samme udskriftsformat som kortværktøjet, og fjern sidehoved og sidefod.

Udskrivningsfunktionen er gratis for alle brugere, men hvis du vil se og udskrive matrikelkortet med høj opløsning i kortværktøjet, kræver det et aktivt abonnement.
Vi fraråder brugerne at anvende Internet Explorer til vores kortværktøj og anbefaler, at man anvender Google Chrome for at få det bedste resultat.