Hvis du har et jagtområde med områder, der ikke hænger sammen, anbefaler vi, at du opretter området via kortværktøjet på my.wehuntapp.com.

Log på med din WeHunt-konto, og vælg Jagtområder i menuen til venstre. Klik på Nyt jagtområde i menuen til venstre.

Du kan tegne området på to forskellige måder, afhængigt af hvordan det er udformet:

1. Opret en overordnet områdegrænse, der omfatter alle områder. Tegn derefter områdegrænserne som såtgrænser

2. Opret en grænse, der strækker sig langs udkanten af de forskellige områder. Tegn derefter de steder, hvor der ikke må jages, som forbudte områder