For at et vildtkamera kan sende billeder til din konto i WeHunt, skal det kunne sende billeder via GPRS og e-mail. Markér i kameraets indstillinger, at du vil sende billeder via GPRS og via e-mail.

Hvis du vil anvende WeHunt til at vise vildtkameraets billeder, skal du logge ind på my.wehuntapp.com og vælge menupunktet Vildtkameraer og knappen Tilføj til vildtkamera. WeHunt opretter en entydig e-mailadresse til dit kamera, som du angiver som e-mail-modtageradresse i vildtkameraets indstillinger.

Hvis du anvender WeHunt til visning af dine billeder, vises billederne automatisk i appen og på hjemmesiden. Er vildtkameraet placeret på et af dine jagtområder, skal du vælge jagtområdet ud for vildtkameraets e-mailadresse i menuen. Hvis der er et jagtkonsortium på jagtområdet, kan du vælge at dele disse billeder med hele jagtkonsortiet ved at aktivere funktionen Del.