1. Gå til whgps.wehunt.se/
2. Log på din eksisterende WeHunt-konto, eller opret en ny konto, hvis du ikke allerede har en
3. Angiv GPS'ens IMEI-nummer. IMEI-nummeret står på æskens korte side og på mærkaten på bagsiden af GPS'en
4. Betal for abonnementet (795 DKK)
5. Oplad enheden med det medfølgende USB-kabel. Når den blå lysdiode slukker, er enheden fuldt opladet
6. Læg enheden udenfor, så den kan få det første GPS-fix
7. Download WeHunt-appen til din iPhone eller Android-telefon. Når GPS'en har fået et GPS-fix, og abonnementet er blevet aktiveret, vil den automatisk blive vist i appen