WeHunt GPS er udstyret med en opkaldsfunktion. Tryk på GPS-ikonet over kortet i appen, og vælg telefonsymbolet for at ringe til din GPS.

PS'en fungerer i hele EU/EØS, og operatøren for det fabriksmonterede SIM-kort i GPS'en er Tele2 Estland. Derfor kan du blive opkrævet for udlandsopkald, afhængigt af hvilken type telefonabonnement du har.

GPS'en er indstillet således, at det kun er muligt at lytte til hunden. Ønsker du at slå tovejskommunikation til for at kunne tale i GPS'ens højttaler, kan du aktivere denne funktion under WeHunt GPS, når du er logget på my.wehuntapp.com.