1.    Log på my.wehuntapp.com.

2.    Klik på Vildtkameraer i menuen til venstre.

3.    Angiv, hvilken jagtmark vildtkameraet er placeret på.

4.    Klik på Tilføj nyt vildtkamera (der oprettes en ny række under Mine vildtkameraer).

5.    Notér e-mailadressen, som vises under Mail.

6.    Vælg, hvilken kortnål vildtkameraet skal tilsluttes til.

7.    Slå Del fra, hvis du ikke ønsker, at billeder fra vildtkameraet skal deles med dine jagtkammerater.

8.    Klik på Gem ændringer. WeHunt er nu klar til at modtage billeder fra dit vildtkamera.

9.    Indstil dit vildtkamera til at sende billeder til den e-mailadresse, der vises under Mail.

Fremgangsmåden for dette varierer på forskellige vildtkameraer. Du kan finde yderligere instruktioner i manualen til dit vildtkamera. Vi videresender automatisk alle meddelelser fra dit vildtkamera til WeHunt, hvor billederne kan ses samlet.