Hvordan tilslutter jeg mig til en jagt?

Hvis der er oprettet en tilslutningskode til jagten, skal du angive denne kode under Angiv kode i menuen til venstre i appen. Så tilsluttes du til jagten. Hvis du inviteres via e-mail, sendes invitationen til din e-mailadresse, og du kan derefter enten acceptere invitationen via app eller via e-mail.

Via app:

1. Åbn appen

2. Gå ind i menuen til venstre i appen

3. Tryk på Jagter øverst oppe

4. Vælg Acceptér for at deltage i jagten

Via e-mail:

1. Åbn mailen Jagtinvitation fra WeHunt, der er sendt til den mailadresse, du har registreret i WeHunt

2. Tryk på Log på, og besvar invitationen

3. Vælg Sig ja for at deltage i jagten