Hvis I er flere personer i jagtkonsortiet, som skal kunne styre og bruge en WeHunt GPS eller GPS Plus, anbefaler vi, at I opretter en ny WeHunt-konto, som I derefter aktiverer GPS'en på.

Derefter kan alle i jagtkonsortiet logge på og bruge denne konto, afhængigt af hvem der er hundefører den pågældende dag.

Vi anbefaler ikke, at enhedens IMEI-nummer oplyses til alle i jagtkonsortiet og føjes til flere forskellige konti, da risikoen er større, for at flere personer er inde på samme tid og styrer GPS'ens indstillinger, og dette kan medføre, at GPS'en ikke fungerer efter hensigten.