Hvordan sletter jeg et medlem af jagtkonsortiet på hjemmesiden?

Start med at logge ind på din konto på app.wehuntapp.com

1. Klik på dit jagtområde under Jagtområder i menuen til venstre.

2. Klik på jagtkonsortiet.

3. Klik på papirkurven ud for den person, du vil fjerne.

4. Vælg Fjern.

For at fjerne et medlem af jagtkonsortiet skal man være administrator for jagtområdet. Administratoren er som regel den, der har oprettet området. Hvis administratorrollen skal flyttes til en anden konto, bedes du kontakte support@wehuntapp.com

J
Johanna is the author of this solution article.