Hvorfor sender min WeHunt GPS II ikke sin placering?

WeHunt GPS II skal bruge to ting for at fungere: Kontakt med GPS-satellitter og forbindelse til GSM-nettet. Enheden er beregnet til brug i skov og mark og skal fastgøres således, at der er frit sigte mod himlen. Den har eksempelvis svært ved at modtage GPS-signaler indendørs og mellem høje huse. Den kan ikke sende sine placeringer til appen, hvis GSM-dækningen er for dårlig.

Det anbefales, at enheden altid er indstillet i jagttilstand, når den anvendes. WeHunt GPS har en indbygget bevægelsessensor og går selv i dvaletilstand for at spare batteri, når den ligger stille. Hvis du vil aktivere enheden, skal du blot ryste den en smule.

Når enheden er i jagttilstand, får du automatisk en push-besked, hvis enheden har et svagt GPS- eller GSM-signal, eller hvis batteriniveauet bliver lavt.

WeHunt GPS II sender på GPRS/GSM-nettet (2G), altså ikke 3G eller 4G. At din mobiltelefon viser, at der er god 3G- eller 4G-modtagelse, er ikke nogen garanti for, at der er en god GSM-dækning. WeHunt GPS II er udstyret med et SIM-kort, der vælger det GSM-net, der har den bedste signalstyrke i området uanset operatør.

På app.wehuntapp.com under GPS i menuen til venstre kan du se, hvilken GPS- og GSM-dækning din WeHunt GPS har haft de seneste 72 timer.