Hvordan får jeg vist min Garmin-pejleenhed i WeHunt?

Har du en Android-telefon med ANT+? Så læs denne artikel i stedet.

1. Download appsene Garmin Connect og Connect IQ til din telefon

2. Synkroniser dit Garmin-smartwatch med telefonen, og download WeHunt i Connect IQ

3. Aktivér Garmin Connect under dit navn i menuen til venstre i telefonappen WeHunt

4. Start WeHunt-appen på uret

5. Tryk på menuknappen på dit Garmin-ur (på nogle urmodeller skal menuknappen holdes nede i nogle sekunder), og vælg Scan for handheld. Sørg for, at din håndenhed er i nærheden og er tændt.

6. Når Garmin-uret er i nærheden af en Garmin-håndenhed, vises spørgsmålet "Connect to 123456?" (nummeret er entydigt for hver håndenhed). Vælg Ja.

7. Når håndenheden har modtaget en position fra de indsatte halsbånd, vises halsbåndet under potemenuen i telefonappen WeHunt

8. Vælg at vise Garmin-pejleenheden på kortet i potemenuen

Hvis din håndenhed tidligere er blevet synkroniseret med appen Dogtracker, skal du gå ind i Dogtracker og fjerne synkroniseringen med din håndenhed.