My.wehuntapp.com er en nettbasert tjeneste der du som bruker blant annet kan administrere din kontoinformasjon, opprette og redigere jaktområder med klappjakt, forbudte områder og kartnåler. I kartverktøyet kan du også legge opp felles dokumenter for jaktområdet, for eksempel møteprotokoll og tildelinger for sesongen. Du kan også håndtere utskrifter av jaktområdet og skrive ut i formatene A4-A0.

Legg til viltkameraer for jaktområdet ditt for å se bildene via appen når du vil.

my.wehuntapp.com finner du også en kalender der du kan legge opp jakt og planlegge felles aktiviteter på jaktområdet, f.eks. rydding av viltkorridor og inventering.

Du finner også våre populære spill Vildsvinspasset og Älgbanan hvis du føler deg skytelysten bak tastaturet.

Under fanen WeHunt Pro, kan du kjøpe eller forlenge et abonnement og lese om fordelene med WeHunt Pro.