1. Logg inn på my.wehuntapp.com med din WeHunt konto, og klikk på Jaktområder i venstremenyen.

2. Velg ønsket Jaktområde i venstremenyen, og klikk på Skriv ut.

3. Velg hvilket formatet og hvilken størrelse du vil skrive ut kartet i. Kartet tilpasses automatisk etter utskriften, så ikke flytt kartet for å få best resultat.

4. Klikk deretter på Skriv ut.

5. Nettleserens egen utskriftsfunksjon åpnes nå. Kontroller at du har valgt samme utskriftsformat som i kartverktøyet, og slå av topptekst og bunntekst.

Utskriftsfunksjonen er gratis for alle brukere, men for å vise og skrive ut eiendomskartet i høyoppløselig format i kartverktøyet kreves det aktivt abonnement.
Vi fraråder brukerne våre å bruke Internet Explorer sammen med kartverktøyet vårt og anbefaler Google Chrome for best resultat.