For at et viltkamera skal kunne sende bilder til kontoen din i WeHunt, må kameraet kunne sende bilder via GPRS og e-post. Marker at du vil sende bilder via GPRS, og at du ønsker å sende via e-post i kamerainnstillingene.

Hvis du vil bruke WeHunt for å vise bildene fra viltkameraet, kan du logge deg inn på my.wehuntapp.com og velge menyalternativet Viltkameraer samt knappevalget Legg til viltkamera. WeHunt oppretter en unik e-post for kameraet ditt som du taster inn i kamerainnstillingene som mottakerens e-post.

Hvis du bruker WeHunt for visning av bildene dine, vises bildene automatisk i appen og på hjemmesiden.

Hvis viltkameraet er plassert på et av jaktområdene dine, kan du velge jaktområdet på viltkameraets e-postadresse i menyen. Hvis du har et jaktlag på jaktområdet, kan du velge å dele disse bildene med hele jaktlaget ved å trykke på knappen Dele.