1. Gå til whgps.wehunt.se/
2. Logg deg på med din eksisterende WeHunt-konto, eller opprett en ny konto hvis du ikke har en konto fra før
3. Angi IMEI-nummeret til GPS-en. Du finner IMEI-nummeret på kortsiden av esken og på klistremerket på baksiden av GPS-en
4. Betal for abonnementet (995 kr)
5. Lad enheten ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. Når den blå ED-lampen slukkes, er enheten fulladet
6. Legg enheten utendørs slik at den kan få den første GPS-posisjonen
7. Last ned WeHunt-appen til din iPhone eller Android-telefon. Når GPS-en har fått en GPS-posisjon og abonnementet er aktivert, vil den automatisk vises i appen