Når du kjøper WeHunt Pro og abonnement til WeHunt GPS, bruker vi betalingstjenesten Stripe. Stripe er en verdenskjent og sikker betalingstjeneste fra USA, og derfor må kortet ditt være åpent for utelandstransaksjoner for å fungere ved betaling.

Kontroller også at kortet ditt er godkjent for kjøp på Internett, og at du har tilgang til penger på kontoen din.

Hvis det ikke går å betale selv om du har sjekket de ovennevnte faktorene, ber vi deg kontakte vår support.