WeHunt GPS er utstyrt med en oppringningsfunksjon. Trykk på Potesymbolet over kartet i appen, og velg telefonsymbolet for å ringe til din GPS.

GPS-en fungerer i hele EU-/EØS-området og operatøren for det fabrikkmonterte SIM-kortet i GPS-en er Tele2 Estland. Derfor kan telefonen bli belastet for internasjonale samtaler avhengig av hvilken type abonnement du bruker.

GPS-ens grunninnstilling gjør det bare mulig å lytte til hunden din. Hvis du ønsker å slå på toveiskommunikasjon for å kunne snakke i GPS-ens høyttalere, kan slå på denne når du er logget inn på my.wehuntapp.com under WeHunt GPS.