Hvordan spiller jeg inn et spor?

1. Velg et jaktområde i appens venstremeny
2. Trykk på (+)-knappen på kartet, og velg Opprett nytt spor
3. Gå eller kjør strekningen du vil spille inn
4. Avslutt innspillingen under (+)-knappen
5. Lagre sporet, velg en farge og om sporet skal være privat eller vises for hele jaktlaget

Funksjonen kan brukes til å markere veien til et pass, grense mellom områder eller annen informasjon du savner i kartet.

For å spille inn et spor må posisjonen din være påslått i appen og på telefonen.

E
Elin is the author of this solution article.