1.    Logg deg inn på my.wehuntapp.com

2.    Klikk på Viltkameraer i venstremenyen

3.    Angi hvilket jaktområde viltkameraet er plassert i

4.    Klikk på Legg til nytt viltkamera (en ny linje opprettes under Mine viltkameraer)

5.    Skriv inn e-postadressen som vises under E-post

6.    Velg hvilken kartnål viltkameraet skal kobles til

7.    Slå av DEL hvis du ikke vil at bilder fra viltkameraet skal deles med de andre på jaktlaget

8.    Klikk på Lagre endringer. WeHunt er nå klar for å ta imot bilder fra viltkameraet ditt

9.    Still inn viltkameraet til å sende bilder til e-postadressen som vises under E-post

Fremgangsmåten for dette varierer mellom forskjellige viltkameraer. Se brukerveiledningen for viltkameraet hvis du trenger nærmere instruksjoner. Vi videresender automatisk alle meldinger fra viltkameraet ditt til WeHunt, der du kan se bildene samlet.