Hvordan plasserer jeg ut en kartnål på jaktområdet mitt på nettsiden?

Start med å logge på kontoen din på app.wehuntapp.com

1.    Klikk på Jaktområder i venstremenyen, og velg jaktområde

2.    Klikk på Kart i venstremenyen

3.    Klikk på den blå (+)-knappen nederst til venstre på kartet

4.    Velg Legg til kartnål

5.    Klikk på kartet for å plassere ut kartnålen der du ønsker

6.    Klikk på Rediger for å velge type av kartnål, navn m.m.

7.    Klikk på Lagre

Har du ikke noe jaktterreng ennå? Lær først hvordan du lager et jaktterreng her.

J
Johanna is the author of this solution article.