Hvordan ringer jeg opp WeHunt GPS II?

WeHunt GPS II er utstyrt med en oppringningsfunksjon. Trykk på potemenyen over kartet i appen, og velg telefonsymbolet for å ringe til GPS-en.

GPS-en fungerer i hele EU-/EØS-området, og operatøren for det fabrikkmonterte SIM-kortet i GPS-en er Tele2 Estland. Derfor kan telefonen bli belastet for internasjonale samtaler avhengig av hvilken type abonnement du bruker.

S
Sandra is the author of this solution article.