WeHunt GPS Plus – informasjon

WeHunt GPS Plus er en 100 % svenskprodusert GPS med lang batteritid, trådløs lading samt ekstern antenne for enda bedre dekning.

Introduksjon

• Ubegrenset rekkevidde i EU/EØS med GSM-dekning øker sikkerheten.
  • Enkel og problemfri installering. Alle innstillinger av din WeHunt GPS Plus gjøres i appen.
  • Enheten er helt vanntett (IP67-klassifisert), og innmaten er støpt inn i silikon. I tillegg har den robust innkapsling som gjør den svært solid.
  • Batteritid: Jaktintervall – opptil 72 timer, energisparing – opptil 120 timer.
  • Smart oppringingsfunksjon, slik at du kan lytte til hunden.
  • Oppdateringsfrekvens fra fem sekunder.
  • Ekstern antenne – konstruert med en teflonbelagt stålvaier – for enda bedre dekning.
  • Leveres med fabrikkmontert M2M SIM-kort som automatisk velger best tilgjengelige operatør der hunden befinner seg.
  • Hvis enheten havner utenfor dekning, kan den bufre posisjonsdata, slik at du i ettertid kan se hvor hunden har vært uten GSM-dekning.
  • Med innebygd UHF-sender har du alltid en ekstra forsikring hvis hunden løper bort.
  • Enhetens posisjon kan enkelt deles med andre jaktdeltakere i WeHunt.
  • Vekt: 182 gram.
  • Induksjonslader og halsbånd medfølger.

GPS-abonnementet inkluderer ubegrenset datatrafikk 365 dager i året samt WeHunt Premium med kart over hele Norden og en rekke ekstra funksjoner for en sikrere, enklere og morsommere jakt.

Bruk

1. WeHunt GPS Plus lades med induksjonsladeren som medfølger

2. Det er en på/av-knapp på undersiden av enheten

3. Slå på enheten på kartet under potemenyen

4. Start en jakt sammen med jaktkameratene dine, og velg Vis for andre hvis du vil dele hundens posisjon med jaktlaget

Funksjoner

Sporing via GPRS – enheten kommuniserer med WeHunt via internett og kan derfor ses i telefonen din, uavhengig av avstanden mellom deg og hunden

Kompatibel med Garmin – se Garmin-peileren sammen med WeHunt GPS Plus i WeHunt-appen

På/av-knapp – slå av GPS-en når den ikke er i bruk

Avlytting – ring opp og lytt til hunden din

Justerbare sendeintervaller – jaktintervall fem sekunder, og energisparing ett minutt

Standindikator – ikonet på kartet byttes ut når GPS-en har vært innenfor en 15 meters radius i 30 sekunder

Statusinformasjon – i femsekundersintervallet informeres du fortløpende om enhetens GSM- og GPS-dekning med push-varsler i appen

Del enheten under jakt – enhetens posisjon kan enkelt deles med øvrige jaktdeltakere

Sporlengde – 10 min, 60 min, 6 t, 12 t, 24 t, 48 t

Symbolfarge – endre fargen på symbol og spor

GeoFence – en alarm utløses på telefonen når GPS-en forlater det valgte området

Spesifikasjoner

Enhet:

– GPS

– GSM 850/900/1800/1900 MHz

– UHF-radiosender

Størrelse: 79 mm x 45 mm x 35 mm

Vekt: 182 gram

Fukttetthet: IP67-klassifisert

Systemkrav: Smarttelefon, nettbrett eller datamaskin

Dataoverføring: GPRS

Batteri:

Litiumionbatteri, oppladbart

– 5 sek: Opptil tre døgn (72 timer)

– 1 min: Opptil fem døgn (120 timer)

– Nødmodus (UHF): Opptil 2,5 døgn (60 timer)

Lading: Induksjonslading

UHF-kanaler: 200 kanaler