Rita gränser och placera ut kartnålar i appen

För dig som ännu inte skapat ett konto och vill lägga till en områdesgräns för Min jaktmark:

1. Tryck på Hantera jaktmark i appens högermeny

2. Tryck på Skapa områdesgräns

För dig som redan har ett konto:
1. Välj jaktmark i appens vänstermeny

2. Tryck på Hantera jaktmark i appens högermeny

3. Tryck på Skapa områdesgräns

Zooma in kartan på ditt jaktområde. Sätt ut gränserna för jaktområdet genom att trycka på (+) i mitten längst ner, dra kartan så att hårkorset siktar på ett hörn i jaktområdet. Upprepa tills jaktmarken är korrekt avgränsad.

Önskar du placera ut en kartnål på din jaktmark i appen? Följ stegen nedan.

1. Välj jaktmark i appens vänstermeny

2. Tryck på den blå (+)-knappen nere till vänster på kartan

3. Välj Kartnål

4. Tryck på kartan för att placera ut kartnålen där du önskar

5. Tryck på Nästa för att välja typ av kartnål, namn med mera

6. Tryck på Klar

Vill du dela din jaktmark? Läs mer om det här