WeHunt GPS Plus - Information

WeHunt GPS Plus är en 100 % svensk tillverkad GPS med lång batteritid, trådlös laddning och extern antenn för ännu bättre täckning.

Introduktion

• Obegränsad räckvidd inom EU/EES med GSM-täckning ökar säkerheten.
  • Enkel och problemfri installation, alla inställningar för din WeHunt GPS Plus görs direkt i appen.
  • Enheten är helt vattentät (IP67-klassificerad), och insidan är innesluten i silikon och har ett robust hölje som gör den mycket hållbar.
  • Batteritid: Jakttid - upp till 72 timmar, strömförbrukning - upp till 120 timmar.
  • Smart ringsignal, så att du kan lyssna på hunden.
  • Uppdateringshastighet från 5 sekunder.
  • Extern antenn - utformad med en teflonbelagd stålkabel - för ännu bättre täckning.
  • Levereras med fabriksmonterat M2M SIM-kort som automatiskt väljer den bästa tillgängliga operatören där hunden befinner sig.
  • Om enheten kommer utanför täckning har den möjlighet att spara positionsdata i en buffert, vilket gör att du kan se var hunden har varit även utan GSM-täckning.
  • Med en inbyggd UHF-sändare har du alltid en extra försäkring om din hund skulle springa iväg.
  • Enhetens position kan enkelt delas med de andra jägarna i WeHunt.
  • Vikt: 182 gram.
  • Induktionsladdare och halsband medföljer.

GPS-abonnemanget inkluderar obegränsad datatrafik 365 dagar om året och WeHunt Premium med kartor över hela Norden och ett antal extra funktioner för en säkrare, enklare och roligare jakt.

Funktioner

Spårning via GPRS - Enheten kommunicerar med WeHunt via internet och kan därför ses i din telefon oavsett avståndet mellan dig och hunden

Kompatibel med Garmin - Du kan se din Garmin-enhet och din WeHunt GPS Plus i WeHunt

Strömbrytare - Stäng av din GPS när den inte används

Avlyssning - Ring upp och lyssna på din hund

Justerbart sändningsintervall - Jakttid på 5 sekunder och strömförbrukning på 1 minut

Ståndindikator - Ikonen på kartan ändras när GPS:en har rört sig inom en radie på 15 meter i 30 sekunder

Statusinformation - Med 5-sekunders intervaller får du kontinuerlig information om enhetens GSM- och GPS-täckning med push-meddelanden i appen

Dela enhetens position under jakten - Enhetens position kan enkelt delas med de andra jaktdeltagarna

Spårlängd - 10 min., 60 min., 6h, 12h, 24h, 48h

Symbolfärg - Ändra färg på symboler och spår

GeoFence - En larm aktiveras på din telefon när GPS:en lämnar det valda området

Specifikationer

Enhet:

GPS

GSM 850/900/1800/1900 MHz

UHF-radiosändare

Storlek: 79 mm x 45 mm x 35 mm

Vikt: 182 gram

Fuktighetstålighet: Kapslingsklass IP67

Systemkrav: Smartphone, surfplatta eller dator

Dataöverföring: GPRS

Batteri:

Litiumjonbatteri, uppladdningsbart

5 sek: Upp till 3 dygn (72 t)

1 min: Upp till 5 dygn (120 t)

Nödläge (UHF): Upp till 2,5 dygn (60 t)

Laddning: Induktionsladdning

UHF-kanaler: 200 kanaler