Hur tar jag bort en jaktlagsmedlem i appen?

För att ta bort en jaktlagsmedlem krävs det att du är administratör för jaktmarken. Administratören är oftast den som skapat marken, om administratörsrollen behöver flyttas till ett annat konto ber vi dig att kontakta support@wehuntapp.com

Så här gör du via appen:
Välj den aktuella jaktmarken i appens vänstermeny, tryck sedan på Hantera jaktmark i appens högermeny.

Android:
Välj Ändra uppe i högra hörnet och sedan papperskorgen efter det namn du önskar radera.

Iphone:
Välj den röda symbolen framför det namn du önskar radera och tryck sedan på Ta bort