En anslutningskod kan skapas till en jakt eller jaktmark. Anslutningskoden kan sedan knappas in i appen av vem som helst som har ett WeHunt-konto för att ansluta till jakten eller jaktmarken.
Denna funktion riktar sig till dem som inte redan fått en inbjudan till jaktmark eller jakt.

Så här skapar du en anslutningskod för en jaktmark:
1. Logga in i WeHunt-appen i din telefon
2. Tryck på aktuell jaktmark i appens vänstermeny
3. Välj Hantera jaktmark i appens högermeny
4. Tryck på Skapa anslutningskod

Du kan nu välja att dela koden med dina jaktkamrater så ansluter de automatiskt till jaktmarkens jaktlag genom att ange koden via sina WeHunt-konton.

Så här skapar du en anslutningskod till en jakt:
1. Logga in i WeHunt-appen i din telefon
2. Välj Jakter i appens vänstermeny
3. Tryck på Planera jakt
4. Välj aktuell jaktmark samt start och sluttid
5. Tryck på Skapa anslutningskod
6. Tryck på Klar

Dela koden med de som ska delta i jakten. Jaktdeltagarna ansluter genom att ange anslutningskoden inloggade på sina WeHunt-konton.

Så ansluter du till en jakt eller jaktmark med hjälp av anslutningskoden:
1. Logga in i WeHunt-appen i din telefon
2. Tryck på Ange kod
3. Knappa in koden du fått och välj Anslut

Du blir nu ansluten till jaktmarken eller jakten.