Hur spelar jag in ett spår?

1. Välj en jaktmark i appens vänstermeny
2. Tryck på (+)-knappen på kartan och välj Spela in nytt spår
3. Gå eller åk sträckan du önskar spela in
4. Avsluta inspelningen under (+)-knappen
5. Spara spåret, välj en färg och om spåret ska vara ditt privata eller visas för hela jaktlaget

Funktionen kan användas för att markera vägen till ett pass, en rågång eller annan information som du saknar på kartan. För att spela in ett spår behöver du ha din position påslagen i appen samt i din telefon.

E
Elin is the author of this solution article.