Hur ansluter jag till en jakt?

Om en anslutningskod är skapad för jakten så fyller du i denna kod under Ange kod i appens vänstermeny. Du ansluts då till jakten. Om du blivit inbjuden via mejl så skickas inbjudan till din mejl, du kan då antingen acceptera inbjudan via app eller via e-post.

Via app:

1. Öppna appen
  2. Gå in i appens vänstermeny
  3. Tryck på kalender högst upp
  4. Välj Accepter om du vill gå med i jakten

Via e-post:

1. Öppna mejlet Jaktinbjudan från WeHunt som skickats till den mejladress du registrerat i WeHunt
  2. Tryck på Logga in och besvara inbjudan
  3. Välj Tacka ja om du vill gå med i jakten