Om ni är flera personer i ert jaktlag som vill kunna styra över och använda en WeHunt GPS eller GPS Plus rekommenderar vi att ni skapar ett nytt WeHunt-konto som ni sedan aktiverar GPSen på. Detta konto kan sedan alla i jaktlaget logga in på och använda, beroende på vem som för dagen är hundförare.

Vi rekommenderar inte att enhetens IMEI-nummer delas ut till alla i jaktlaget för att läggas in på flera olika konton då risken blir högre att flera personer är inne samtidigt och styr över GPSens inställningar, vilket kan göra att GPSen inte fungerar som tänkt.

Läs också: Hur skapar jag ett konto?