Hur ringer jag upp WeHunt GPS II?

WeHunts GPS II är utrustad med en uppringningsfunktion. Tryck på tass-ikonen över kartan i appen och välj telefon-symbolen för att ringa till din gps.

GPS:en fungerar i hela EU/EES och operatören för det fabriksmonterade simkortet i GPSen är Tele2 Estland. Därför kan din telefon debiteras för utlandssamtal beroende på vilken typ av abonnemang du använder dig av.