Just nu har Garmin Connect för Android tekniska problem.

Detta gör att det bara står “Waiting for app” när du försöker ansluta WeHunt i klockan. Problemet är lokaliserat och Garmins utvecklarteam jobbar på det.

Vi har just nu löst detta tillfälligt för dig, vår nyaste betaversion av appen ska lösa problemet tills vidare.
Öppna följande länk i telefonens webbläsare för att få tillgång till den senaste betaversionen av WeHunt: https://play.google.com/apps/testing/se.jagareforbundet.wehunt