Hur skapar jag ett konto i appen?

Ladda ned WeHunt appen från Appstore eller Google play.

När du har laddat ner appen så kommer du mötas av en jaktmark som heter Min jaktmark.

Det är en testjaktmark som du kan testa dig fram med innan du väljer att skapa ett konto

Hur skapar jag en jaktmarks gräns?

För att skapa ett konto och behålla din testmark så går du in i appens vänstermeny och trycker på Logga in. Där väljer du sedan att logga in på ett befintligt konto eller skapar ett nytt konto genom att trycka på Registrera dig gratis. Väljer du att logga in på ett befintligt konto kommer din testjaktmark att försvinna. Skapar du ett nytt konto så följer din testjaktmark med.

E
Elin is the author of this solution article.