WeHunt GPS II - Information

WeHunt GPS / GPS II är en liten GSM-baserad pejl som är enkel att dela med hela jaktlaget.

Introduktion

• Enkel och problemfri installation, alla inställningar av din WeHunt GPS sker direkt i appen.
  • Obegränsad räckvidd i EU/EES med GSM-täckning ökar tryggheten.
  • Väger endast 39 gram – perfekt GSM-baserat komplement till Garmin.
  • IP67-klassad.
  • Smart uppringningsfunktion så att du kan lyssna på hunden.
  • Uppdateringsfrekvens från 10 sekunder.
  • Går automatiskt ned i viloläge när den inte används.
  • Levereras med fabriksmonterat M2M SIM-kort som automatiskt väljer bästa tillgängliga operatör där hunden befinner sig.
  • WeHunt GPS II har av/på-knapp och magnetisk laddning.

GPS-abonnmanget ingår obegränsad datatrafik 365 dagar om året samt WeHunt Premium med kartor över hela Norden och en rad extra funktioner för en säkrare, enklare och roligare jakt.

Hantering

1. Ladda enheten minst tre timmar första gången
  2. Vid laddning startas enheten automatiskt. Blå lampa lyser med fast sken.
  3. Den blå lampan slocknar när enheten är färdigladdad.
  4. Enheten försätts i viloläge när den legat still i tre minuter. I viloläge blinkar endast den gröna lampan.
  5. Enheten startar när rörelsesensorn registrerar en rörelse.
  6. Uppdateringsintervall:
    Energispar: Position skickas endast var femte minut om enheten är i rörelse, vilket sparar batteritid.
    Jakt: Position skickas var 10:e sekund. Jaktintervallen slås på automatiskt när energispar slås av.

Funktioner

Spårning via GPRS – Enheten kommunicerar med WeHunt över internet, och kan därför ses i din telefon oavsett avstånd mellan dig och hunden.

Avlyssning – Ring upp och lyssna på din hund

Anpassningsbar sändintervall – Energispar (5 min) och 10 sekunder

Hastighetslarm – Få ett meddelande i WeHunt-appen när enheten överskrider 70km/h

Ståndindikator – Ikonen på kartan byts ut när gpsen rört sig inom 15 meters radie i 30 sekunder

Statusinformation – I 10-sekundersintervallet informeras du löpande om enhetens GSM- och GPS-täckning med push-meddelanden i appen

Dela enheten under jakt – Enhetens position kan enkelt delas med övriga jaktdeltagare

Spårlängd – 10 min, 30 min, 1h, 6h, 12h

Fartvektor – Tydlig ikon som visar riktning på enheten

Symbolfärg – Ändra färg på symbol och spår

GeoFence – Ett larm sätts igång på din telefon när GPSen lämnar valt område

Specifikationer

Mått: 65x35x16 (mm)
Vikt: 38g
Batteri: Lithium-ion, 800mAh
GSM-band: 850/1900Mhz, 900/1800Mhz
Strömkälla: USB (5V, 500mA)
Drifttemperatur: -20C till +65C
GPS fixtid: Aktiv 1s, Varm 35s, Kall 45s
GPS känslighet: -158dB
Noggrannhet (position): 5m
GPS chip: u-Blox 7
Luftfuktighet: 5% till 95% ej-konsenderande
Batteritid: 8-12h med 10 sekunders sändintervall
Minne: 8Mb (flash minne)
LED: GPS och laddning (blå), GSM (grön)
Klassning: IP67