Pass- och rolltilldelning till en jakt

Börja med att logga in på ditt konto på webben app.wehuntapp.com

1. Klicka på Kalender i vänstermenyn

2. Klicka på Planera jakt uppe till höger över kalendern

3. Välj jaktmark som jakten ska äga rum på

Under Översikt planerar du din jakt. Lägg till jaktdeltagare under vyn Deltagare och välj sedan Pass- och rolltilldelning. Här bestämmer du vilka såtar som ska ingå i jakten och kan dela ut roller och pass till alla jägare. Skicka din inbjudan.

För att ta del av vilket pass- eller rolltilldelning som du har blivit tilldelad via appen så går du in i Jakter i appens vänstermeny (Välj den berörda jakten) och sedan Jakt under kartan. Välj sedan Passtilldelning.

Pass- och rolltilldelning står även med i din jaktinbjudan du får på mail.