Hvad er en tilslutningskode, og hvordan oprettes den?

Der kan oprettes en tilslutningskode til en jagt eller et jagtområde. Tilslutningskoden kan derefter indtastes i appen af alle, der har en WeHunt-konto, og bruges til at tilslutte sig til jagten eller jagtområdet.
 Denne funktion er rettet mod dem, der ikke allerede har modtaget en invitation til et jagtområde eller en jagt.

Sådan opretter du en tilslutningskode til et jagtområde:
1. Log på WeHunt på din iPhone eller Android-telefon
2. Tryk på det pågældende jagtområde i menuen til venstre i appen
3. Vælg Administrer jagtområder i menuen til højre i appen
4. Tryk på Opret tilslutningskode

Du kan nu vælge at dele koden med dine jagtkammerater – så tilslutter de sig automatisk til jagtområdets jagtkonsortium ved at indtaste koden via deres WeHunt-konto.

Sådan opretter du en tilslutningskode til en jagt:
1. Log på WeHunt appen på din Android-telefon
2. Vælg Jagter i menuen til venstre i appen
3. Tryk på Planlæg jagt
4. Vælg det pågældende jagtområde samt start- og sluttidspunkt
5. Tryk på Opret tilslutningskode
6. Tryk på Klar

(På iPhone gør du det ved at gå til kalender i den nederste menu og derefter vælge ny jagt.

Udfyld oplysningerne og vælg udført)

Del koden med dem, der skal deltage i jagten. Jagtdeltagerne tilslutter sig ved at indtaste tilslutningskoden, når de er logget på deres WeHunt-konto.

Sådan tilslutter du dig til en jagt eller et jagtområde:
1. Log på WeHunt appen på din iPhone eller Android-telefon
2. Tryk på Angiv kode
3. Indtast den kode, du har fået, og vælg Tilslut

Du tilsluttes nu til jagtområdet eller jagten.