Hva er en deltakerkode, og hvordan oppretter jeg en slik kode?

En tilkoblingskode kan opprettes for en jakt eller et jaktområde. Tilkoblingskoden kan deretter tastes inn i appen av alle som har en WeHunt-konto for å koble seg til jakten eller jaktområdet.
 Denne funksjonen er rettet mot de som ikke allerede har mottatt en invitasjon til et jaktområde eller en jakt.

Slik oppretter du en deltakerkode for et jaktområde:
1. Logg deg inn på WeHunt på din iPhone eller Android-telefon
2. Trykk på det aktuelle jaktområdet i appens venstremeny
3. Velg Administrere jaktområde i appens høyremeny
4. Trykk Opprett deltakerkode

Du kan nå velge å dele koden med jaktkameratene dine, og de vil automatisk koble seg til jaktlaget på jaktområdet ved å taste inn koden via sine WeHunt-kontoer

Slik oppretter du en tilkoblingskode for en jakt:
1. Logg deg inn på WeHunt på din iPhone eller Android-telefon
2. Velg Jakter i appens venstremeny
3. Trykk på Planlegg jakt
4. Velg det aktuelle jaktområdet samt start- og sluttid
5. Trykk på Opprett deltakerkode
6. Trykk Spare

Del koden med dem som skal delta i jakten. Jaktdeltakerne kobler seg til ved å skrive inn deltakerkoden når de er logget inn på sine WeHunt-kontoer.

Slik kobler du til en jakt eller et jaktområde:
1. Logg deg inn på WeHunt din iPhone eller Android-telefon
2. Trykk på Angi kode
3. Tast inn koden du har fått, og velg Koble til

Du blir nå koblet til jaktområdet eller jakten.