Hur rapporterar man till Viltrapport från WeHunt-appen?

1. Klicka på den blåa (+)-knappen nere i vänstra hörnet i appen

2. Välj Fällt vilt för att sätta ut en kartnål för fällt vilt

3. Markera viltets position på kartan samt ange viltslag

4. Aktivera Skicka rapport under rubriken Viltrapport och fyll i de efterfrågade uppgifterna

När du sparar kartnålen skickas en rapport till Viltrapport. Om kvoten blivit fullskjuten går ett SMS ut till alla berörda medlemmar i skötselområdet.

Observera att avskjutningsplan och tilldelningar måste läggas upp av skötselområdets ansvarige administratör.

Funktionerna för att se tilldelning och återstående kvot samt rapportera in fällt vilt i WeHunt-appen ingår i WeHunt Pro och kräver WeHunt v4.5 eller nyare. Inrapportering med SMS-kod eller på www.viltrapport.se är kostnadsfritt. SMS-koder läggs upp av skötselområdets ansvarige.

Läs också: Hur kopplar jag mitt jaktlag i WeHunt till Viltrapport?