Hur slutrapporterar jag som jaktlagsadmin?

1. Logga in
  2. Klicka på Slutrapportera som du hittar överst på startsidan
  3. Om du är admin för flera jaktlag behöver du först välja vilket jaktlag som ska slutrapporteras
  4. Fyll i uppgifterna
  5. Klicka på Slutrapportera. Notera att när rapporten är inskickad markerar Viltdata att du inte kommer att kunna skicka in mer information denna säsong

Vänligen observera att slutrapportering endast är möjligt fr.o.m. 1:a maj varje jaktår och att områdesadmin måste ha aktiverat Automatisk vidarerapportering till Viltdata för att du ska kunna slutrapportera till Viltdata.