Jag vill styra min väns GPS, hur gör jag det?

1. För att du ska kunna styra din väns GPS behöver du minst ett WeHunt Premium-abonnemang.

2. När du har det behöver du be din vän att dela enhetens adminrättigheter med dig.

Se denna artikel för hur du gör det.

3. När din vän har delat enhetens adminrättigheter med dig behöver du välja en hund för den specifika enheten innan du kan börja använda den.

Observera att din vän måste vara ägare av enheten för att kunna dela enhetens adminrättigheter med dig.