Hvordan deler jeg mit jagtområde?

1. Start WeHunt på din Android-telefon eller iPhone.

2. Tryk på det jagtområde, du ønsker at invitere medlemmer til.

3. Vælg Administrer jagtområder i menuen til højre i appen.

4. Tryk på (+) Tilføj medlem. Søg på navn eller e-mailadresse for at finde dine jagtkammerater.

Du kan også vælge at oprette en tilslutningskode til dit jagtområde, som jagtkonsortiet skal bruge til at tilslutte sig med. Gå til dit jagtområde i appen, vælg Administrer i højre menu, og derefter Opret tilslutningskode. Send tilslutningskoden til dem, der skal være med i jagtkonsortiet. Så kan de logge på og tilslutte sig under Angiv kode i menuen til venstre i appen.