WeHunt kotisivu

Kuinka kopioin tai siirrän merkintöjä toiseen seurueeseen?

Jos sinulla on tallennettuja merkintöjä (paikkapisteitä) yhdessä seurueessa tai omissa yksityisissä merkinnöissäsi ja haluat ne toiseen, voit siirtää tai kopioida ne WeHunt X Tracker -sovelluksessa. Sinun ei tarvitse lisätä niitä uudelleen yksitellen.

  1. Avaa WeHunt x Tracker -sovellus ja kirjaudu sisään.
  2. Avaa valikko ja valitse KartatOmat merkinnät.
  3. Avaa se kansio, jossa haluamasi merkinnät ovat.
  4. Napauta oikeassa alakulmassa olevaa kynäkuvaketta ja valitse Muokkaa.
  5. Valitse merkinnät, jotka haluat siirtää tai kopioida.
  6. Napauta kynäkuvaketta uudelleen ja valitse Siirrä tai Kopioi.
  7. Valitse, mihin haluat merkinnät: toiseen seurueeseen tai omiin yksityisiin merkintöihisi.

Siirrä vai kopioi?

  • Siirrä poistaa merkinnät nykyisestä paikasta ja lisää ne valitsemaasi kohteeseen.
  • Kopioi jättää alkuperäiset merkinnät paikoilleen ja lisää niistä kopiot valitsemaasi kohteeseen.

Hyvä tietää

  • Voit siirtää tai kopioida merkintöjä vain sinne, mihin sinulla on muokkausoikeudet.
  • Merkintä voi olla kerrallaan vain yhdessä kansiossa.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.