Hvordan starter jeg en jakt?

For å planlegge en jakt på jaktområdet trykk på Kalender i menyen nederst på kartet og deretter på Ny jakt. Velg tittelen på jakten samt start- og sluttid i menyen. Der kan du også legge til jaktdeltakere eller opprette en deltakerkode for jakten hvis du ønsker det. Deltakerkoden gjelder da bare for jakten, og gjester som ikke inngår i jaktlaget på området, vil ikke kunne se jaktområdet etter avsluttet jakt.

Når jakten skal starte, trykker du på Kalender i menyen nederst på kartet og velger Start jakt.
Når jakten har startet, kan samtlige deltakere følge hverandre og WeHunt GPS* på kartet samt markere vilt som det er skutt på, søk eller observasjoner på kartet. Under Meldinger kan alle jaktdeltakerne kommunisere via talemeldinger*, bilder eller chatting.

*Krever WeHunt Standard