Hur jagar jag med WeHunt?

För att planera en jakt på din jaktmark, tryck på Kalender i menyn längst ned på kartan och sedan Ny jakt. Välj jaktens titel samt start och sluttid i menyn. Där kan du också lägga till jaktdeltagare eller skapa en anslutningskod till jakten om du önskar. Anslutningskoden gäller då endast för jakten och gäster som inte ingår i jaktlaget på marken kommer inte att kunna se jaktmarken efter avslutad jakt.

När det är dags att starta jakten trycker du på Kalender längst ned på kartan och sedan Starta jakt.

Under den startade jakten kan samtliga deltagare följa varandra och WeHunt GPS* på kartan samt markera påskjutet vilt, eftersök eller observationer på kartan. Under Meddelanden kan alla jaktdeltagare kommunicera genom röstmeddelanden*, bilder eller chatta.

*Kräver WeHunt Standard